Meer resultaten voor dierenasiel honden

dierenasiel honden
Adopteren hond Dierenasiel Waalwijk Dierenasiel Waalwijk.
Jonger dan 6 mnd. Ouder dan 6 mnd. Ouder dan 8 jaar 70. Alle honden zijn gechipt, gevaccineerd, nagekeken door de dierenarts, ontwormd en ontvlooid. Dierenasiel Waalwijk Prof. Van t Hoffweg 7 5144 NS Waalwijk T: 0416 333964 E: dierenasiel.waalwijk@tele2.nl.
horloge dames
Ik zoek een hond DOA. Group 10.
Voel je een klik met een hond, dan kun je samen een stukje gaan wandelen om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Het kan echter gebeuren dat erop dat moment geen honden zijn die bij jouw situatie passen of dat er geen honden zijn die je leuk vindt.
keyboost ipower
Dierenopvangcentrum De Ark.
Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar. Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf 25, per jaar. U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen?
vaatwasser
Dierenasiel Poezewoef Natuur dier Wonen Stad Poperinge.
Voor de opvang van verloren, achtergelaten of zwervende honden en verloren katten werken de gemeenten Poperinge, Mesen, Heuvelland en Vleteren samen in de projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek. Samen baten zij het dierenasiel Poezewoef uit, gelegen aan de Ouderdomseweg 9C in Poperinge.
hondenpenning
Plaatsbare asielhonden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
tas bedrukken
Honden.
Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken.
slotenmaker amsterdam
Dierenasiel Zeeuwsch Vlaanderen.
Met andere honden wil het nog wel eens wisselen of ze er een band mee heeft. Met teefjes gaat minder goed, maar met reutjes kan wel, mits ze niet te dominant zijn. Bent u op zoek naar een leuke, vriendelijke, speelse, leergierige, enthousiaste hond, dan bent u bij Pasha waarschijnlijk aan het juiste adres. Bel gauw eens op om met haar te komen kennismaken! Wilt u eenmalig doneren? Dat kan via de volgende link.: Wilt u de donatielijst inzien? Wilt u liever anoniem blijven? Geef dit dan aan tijdens de donatie, bij het kopje berichtje. 2017 2018 Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen Cookiewetgeving Privacy disclaimer.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Diesel verblijft in dierenasiel Breda. Heb je een vraag over Diesel? Stel deze gerust. Deze kruising Border collie heet Windmill. Hij is tien jaar oud. Windmill is gevonden en is helemaal kaal op zijn rug. Hij is onzeker, maar heel lief en vriendelijk. Windmill verblijft in het asiel in Tilburg. Heb je een vraag over Windmill? Stel deze dan gerust. Ik ben Eddie, Edgar zoals mijn trainers mij noemen. Ik ben een vrolijk enthousiast kereltje van 10 jaar oud. In het asiel begroet ik iedereen vriendelijk en voor mensen ben ik echt een vrijer. Maar vergis je niet in mijn leeftijd. Ik ben eigenlijk nog. Deze bruine vriendin heet Palle. Het is een labrador van vijf jaar oud. Palle is een echte huishond. Ze is fantastisch lief en sociaal voor mensen. Maar helaas kan Palle niet met andere honden omgaan.Tijdens de oefeningen is ze super enthousiast.
Honden Dierenasiel Utrecht.
Tips voor Honden. Tips voor Katten. Veel gestelde vragen. Indien u in Utrecht of Stichtse Vecht al enige tijd een populatie zwerfkatten ziet lopen, kunt u contact opnemen met Huisdierenmeldpunt Utrecht. Zij kunnen in overleg met het asiel de dieren ophalen en indien nodig vangen. Steun ons met. Copyright 2018, Dierenasiel Utrecht the Netherlands.
Asiel Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst. Bij interesse voor één van onze honden, verzoeken wij u om op minimaal drie verschillende dagen met max. 4 dagen ertussen met de betreffende hond te komen kennismaken.

Contacteer ons

-- middel grote honden
-- grote honden
-- honden riemen
-- honden herplaatsing
-- trouwe honden
-- gevaarlijke honden
-- honden uitlaten
-- honden die niet verharen
-- dierenasiel honden
-- honden soorten